Diensten 

Hieronder volgt een omschrijving van†de omschrijving van†onze activiteiten.†

Overslag diensten
Minimale verblijftijd;
Een snelle, efficiŽnte afhandeling van uw goederen vinden wij essentieel. Alle eigen bedrijfsmiddelen en bedrijfsprocessen zijn vanuit die visie ontwikkeld. Daarbij waarborgen wij zoveel mogelijk de multifunctionaliteit die zorgt voor bredere toepasbaarheid.

Maximalisering overslagcapaciteit;
Door het ontwikkelen van de overslag capaciteit zijn wij voorbereid op uw overslag vraag. OTB beschikt over eigen kade, gemotiveerde medewerkers en diverse overslagmiddelen. Door flexibel, efficiŽnt en klantgericht te werken is OTB in staat snel te reageren op wensen van de klant.

Kwaliteit bewaking & productveiligheid;
Alle verrichte processen en activiteiten worden efficiŽnt uitgevoerd waarbij zowel digitaal als schriftelijk opdrachten worden uitgewerkt. Zo blijven klanten maximaal betrokken bij het proces en wordt de veiligheid van zowel uw lading als aflevering gewaarborgd. Ook is het terrein is onder permanent cameratoezicht. OTB BV is GMP Plus gecertificeerd.

Opslag diensten
Ter aanvulling op de logistieke en overslagdiensten biedt de terminal uitgebreide mogelijkheden om uw goederen op te slaan: in containers, bulk of los gestort goederen, stukgoederen ( eventueel in de open lucht) of in een van onze silo's.

Containers;
Uw volle en/of lege containers slaan wij voor u over. Met onze containerbrug en shovel kan OTB BV direct containers laden en lossen om vervolgens met bijvoorbeeld onze railkraan uw goederen op te slaan.

Bulk of los gestort goederen; †
Vloeistofdichte vloeren, buitenopslag, verplaatsbare scheidingswanden, bulk-, stukgoedloodsen en silo's stellen ons in staat voor elk product de opslagbehoefte in te vullen. Hierbij wordt ook gekeken naar klant specifieke wensen.

Stukgoed;
Door onze uitstekende faciliteiten is het mogelijk om stukgoederen, pallets of vaten in onze kelder op te slaan.

Extra mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat uw goederen tijdens transport, opslag of voor aflevering aan uw afnemers in uitstekende conditie blijven bieden wij tal van aanvullende diensten op onze terminal. Voor zeer specialistische diensten zijn wij bovendien strategische samenwerkingen aangegaan met partners om u de best mogelijke voorzieningen te kunnen bieden. Hieronder vermelden wij enkele mogelijkheden;

Breken en zeven;
Producten blijken in de praktijk soms niet helemaal dat te zijn wat bedoeld of gewenst was. In zulke gevallen vindt u in ons een proactieve partner die weet hoe te handelen. Met een eigen middelen zijn we instaat om uw producten in de gewenste kwaliteit uit te leveren en/of op te slaan.

Blenden, mengen en doseren;
Door de weeginstallatie op de shovel, trechter en weegbrug kunnen wij gewenste producten met de juiste kwantum uitleveren.

Schepen laden & lossen;
Om grotere partijen direct af te voeren is het een uitstekende mogelijkheid om uw opgeslagen product direct via binnenvaart te verschepen.

Opzakken;
Goederen in bigbags of zakgoed (25 kg) op pallets uitleveren is een klant specifieke oplossing voor uw product.

Uitleveren in bulk;
Doordat de transportband dermate is ingericht kan uw los gestort product in bulk uitgeleverd worden. Waardoor het in silo of bulk transport bij uw klanten uitgeleverd kan worden.

Kwaliteit handhaving;
Naast het feit dat medewerkers van OTB partijen visueel controleren, is het ook mogelijk om inkomende en uitgaande partijen te ijken. Onze medewerkers zijn beŽdigd ijkmeesters. Ook wordt er volgens het handboek van kwaliteitssysteem gewerkt waardoor alle feiten over uw goederen genoteerd worden en inzichtelijk gemaakt worden. Bemonsteren en documenteren behoren tot de standaard handelingen wanneer uw product bij ons wordt opgeslagen. Tevens beschikt OTB over goede contacten met laboratoria waardoor partij analyses gemaakt kan worden voor uw producten.† Na uitvoering van overslag diensten brengen we digitaal rapport uit van uw lading via de terminal, waar mogelijk geautomatiseerd in EDI-processen. In alle gevallen wordt de berichtgeving zo gestandaardiseerd dat u snel weet wat u wilt weten.